Billyvini

€ 

Over Billyvini

ons verhaal

Een passie ontstaan in Zuid-Amerika

In 2014 hebben mijn vrouw Celine, toen nog mijn vriendin, en ik, Matthias, 6 maanden door Zuid-Amerika gereisd. Daar, in Chili en Argentinië, is de interesse ontstaan voor wijnen.

Sindsdien trachten wij telkens enkele visites aan wijndomeinen te integreren in onze jaarlijkse vakanties. Het is echter ietwat uit de hand gelopen waardoor de vakanties tegenwoordig volledig in functie van wijnregio’s worden gepland.

Zo zijn we in 2020 doorheen Italië getrokken, in 2021 zijn we naar de roots van het wijn maken gereisd in het prachtige Georgië en in 2022 hebben we de Rijn van Noord naar Zuid bezocht bij onze Duitse wijnboeren.

Ondertussen ben ik bezig aan mijn opleiding tot Sommelier-Conseil en hebben we Billyvini uit de grond gestampt. Met Billyvini zijn we op zoek naar atypische wijnen. Wijnen op basis van minder gekende druivenrassen of uit minder gekende wijnregio’s met de nadruk op fraicheur en finesse. De wijnen zijn steeds verfrissend met de nodige diepgang.

Graag gaan we samen met jullie op ontdekkingsreis. Neem dus gerust een kijkje in ons aanbod of contacteer ons rechtstreeks voor een wijntasting of wijnadvies op maat. Tot binnenkort!

Waarom billyvini?

Proef en ervaar de smaak van unieke wijnen

billyvini

Smaakvol

Wijnen met passie geselecteerd die steeds sappig en fris zijn

Geweldige partners

Billyvini werkt zowel met lokale wijnboeren als buitenlandse wijnmakers

Biologisch

Onze wijnen zijn gemaakt met respect voor natuur en omgeving

Exclusief

Ons aanbod bevat exclusieve wijnen die nergens anders te vinden zijn

webshop

Bekijk ons wijnaanbod